Από την ελιά στο τραπέζι μας

Το φθινόπωρο, όταν οι περισσότεροι τουρίστες έχουν πλέον φύγει, απλώνεται μια ηρεμία πάνω από τους λόφους του Γυθείου. Εκείνη την περίοδο όποιος θέλει να πάρει μια γεύση από τη συγκομιδή της ελιάς καλωσορίζεται με ανοικτές αγκάλες.

Τον Οκτώβριο, όταν οι μέρες συντομεύουν σε διάρκεια και οι περισσότεροι τουρίστες έχουν φύγει, έχει φτάσει για εμάς η ώρα της συγκομιδής.

Απλώνουμε τα δίκτυα μας κάτω από τα ελαιόδεντρά μας για να μην ξεφύγει καμία από τις πολύτιμες ελιές! 

Παρακολουθούμε στενά κάθε βήμα της επεξεργασίας, γεμάτοι ένταση και προσμονή, μέχρι η πρώτη χρυσοπράσινη σταγόνα του δικού μας υγρού χρυσού να φτάσει στο βαρέλι. Αυτή είναι και η πιο συναρπαστική στιγμή της συγκομιδής αφού μας λέει αν η ποιότητα των ελιών μας ανταποκρίνεται στις δικές μας υψηλές απαιτήσεις ή αν ξεπερνά ακόμη και την περσινή σεζόν!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζήστε την απόλυτη Apirooil εμπειρία

Υιοθετήστε το δικό σας ελαιόδεντρο

Μουσείο Ελαιολάδου

family

Ζήστε την ολοκληρωμένη εμπειρία της συγκομιδής μαζί μας

Το σπίτι μας είναι εκεί που κατοικεί η καρδιά

Θέλατε πάντα να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της συγκομιδής της ελιάς;

Τότε δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε από τα τέλη Οκτωβρίου έως και τα τέλη Ιανουαρίου και μείνετε στο δικό μας συγκρότημα κατοικιών στην παραλία Μαυροβουνίου, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο!Κάτι που δε γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι πως η Μάνη προσφέρει μια διαφυγή από την καθημερινότητα ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Οι ποδηλάτες λατρεύουν τους δρόμους που ελίσσονται ανάμεσα στα μικρά γραφικά χωριουδάκια, στα βουνά γύρω από το Γύθειο.

Η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό και για τους πεζοπόρους, που μπορούν να κάνουν πεζοπορία στα βουνά του Ταΰγετου και να σκαρφαλώσουν μέχρι το χιονισμένο Προφήτη Ηλία, την ψηλότερη κορυφή της Πελοποννήσου!

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να συλλέξετε ελιές ή να επισκεφθείτε ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@apirooil.com.

February 2024
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123
Newsletter