Η αποστολή μας

Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο ποιοτικά σε όλους εσάς, που αναγνωρίζετε την πραγματική αξία του ελαιολάδου, γιατί ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό συστατικό μαγειρικής. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο συμβάλλει στην υγεία με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους και θέλουμε ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό. Ταυτόχρονα, έχοντας ως βάση τη φιλοσοφία μας, σεβόμαστε απόλυτα τη βιοποικιλότητα και το περιβάλλον, εφαρμόζοντας ορθές καλλιεργητικές πρακτικές, φιλικές προς το περιβάλλον. Επίσης, διαθέτουμε πιστοποίηση από την AGROCERT - αριθμός πιστοποίησης ΠΟΓ/4006 - 28784.21 -.

“We love what we do, how we do it, and the people involved”

Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι η οικογενειακή μας επιχείρηση να αναδειχθεί σε ηγέτη στην παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου πολύ υψηλής ποιότητας, πάντα με αειφόρες πρακτικές στον οικογενειακό οργανικό ελαιώνα μας, στη διεθνή αγορά!

Οι αξίες μας

Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις παραδόσεις των παππούδων μας, συνδυάζοντας τες με σύγχρονες τεχνικές, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Αποτελεί υψίστης σημασίας για εμάς να είμαστε πάντα αυθεντικοί και διαφανείς προς τους πελάτες μας και επιθυμούμε πάντα να προσφέρουμε την υψηλότερα δυνατή ποιότητα. Χωρίς όρια! Αυτό είναι η Apirooil!

Η συγκομιδή της ελιάς

Από το ελαιόδεντρο στο τραπέζι μας!

a

Οι Συνταγές μας

Αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Apirooil!