ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οργανικές καλλιέργειες

Έχοντας ως βάση τη φιλοσοφία μας, τα ελαιόδεντρα μας μεγαλώνουν χωρίς καμία απολύτως χρήση χημικών λιπασμάτων, διεγέρτες ανάπτυξης και φυτοφάρμακα, για αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε στο τέλος ένα εξαιρετικής ποιότητας οργανικό παρθένο ελαιόλαδο!

Νοιαζόμαστε πραγματικά...

Για τα ελαιόδεντρα μας και τους δίνουμε περισσότερο χώρο για να αναπτυχθούν από ότι συνηθίζεται. Η συνηθέστερη πρακτική για τους αγρότες είναι να φυτεύουν κάθε ελαιόδεντρο κάθε τρία μέτρα. Τα δικά μας ελαιόδεντρα έχουν, μεταξύ τους, απόσταση 5 μέτρων. Θέλουμε να ακούμε το θρόισμα του ανέμου στα φύλλα τους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι ο τρόπος που μας μιλάνε τα δέντρα.

Νοιαζόμαστε πραγματικά...

Για το περιβάλλον. Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για μια απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον γεωργία, με βιώσιμες πρακτικές, για την προστασία και διατήρηση της φύσης για τις επόμενες γενιές. Για να επισφραγίσουμε την προσπάθειά μας αυτή, έχουμε κάνει αίτηση στη BIO HELLAS για τη χορήγηση πιστοποίησης σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρέπει να κάνουμε όμως λιγάκι υπομονή καθώς η διαδικασία χορήγησης διαρκεί τρία χρόνια.

Νοιαζόμαστε πραγματικά...

Για το προϊόν μας. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα ελαιόλαδο πολύ υψηλής ποιότητας όταν η περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες είναι υψηλή και η οξύτητά του κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Οι πολύτιμες πολυφαινόλες βρίσκονται σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άγουρη ελιά. Επομένως, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας το "κερδίζουμε" από την άγουρη ελιά της Κορωνέικης ποικιλίας και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ποιότητα. Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε: οι άγουρες ελιές φέρουν μόνο το ένα τρίτο της περιεκτικότητας σε ελαιόλαδο σε σύγκριση με τις ώριμες ελιές. Επίσης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Apirooil εκχυλίζεται "εν ψυχρώ", αμέσως μετά την συγκομιδή και δεν φιλτράρεται προκειμένου να διατηρήσει το άρωμα του και τις θρεπτικές του ουσίες!

Μαζεύουμε με το χέρι κάθε πολύτιμο καρπό...

Protected Geographical Indication - All Natural - Authentic Olive Oils